Salgsbetingelser

SALGSBETINGELSER

Nedenfor finner du våre salgsbetingelser som gjelder for salg av produkter fra www.gwcn.no.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Har du spørsmål rundt dine rettigheter og lovverk rundt kjøp anbefaler vi deg å ta en titt på Forbrukerportalen.

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Gold Wing Club Norway er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Forbehold

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner og at enkelte produkter og størrelser kan være utsolgt. Dette gjelder særlig salgsvarer. Vi vil tilstrebe å levere varen så raskt vi kan, og gjør oppmerksom på at da vi er en organisasjon kan ha noe lenger leveransetid pga ferier o.l.

Vi tar samtidig forbehold om at enkelte produkter ikke er på lager til enhver tid og må bestilles fra leverandør – selv om dette ikke nødvendigvis forekommer i ordrebekreftelsen eller i produkttekstene. Du vil få en tilbakemelding dersom ett eller flere produkter på din ordre må bestilles fra våre leverandører.

Les mer om våre regler for retur og bytte

Lagerbeholdning

Vår nettbutikk tilstreber å ha korrekt lagerbeholdning men det kan ved direktesalg og/eller mottak av varer være noe etterslep i oppdatering av antall

Betaling

Kjøp i Gold Wing Club Norway nettbutikk betales med kort (Visa eller Mastercard) når du fullfører kjøpet. Du kan også benytte VIPPS