Tur med fiskeskøyta “BJØRG”

Den 20. august 2021 gjennomførte GWCN avd. Østfold sin båttur for medlemmene med fiskeskøyta «BJØRG»

 

Med sola høyt på himmelen og nesten flatt vann kastet vi loss fra Lervik på vei mot Hankøsundet som var vårt mål. Det var høy stemning og latteren satt løst. Musikken ble styrt av DJ-Paulsen via mobil og bluetooth høyttaler. Det var faktisk tendenser til dans om bord, om det skyltes litt sjøgang eller rykninger i rockefoten kan det nok være delte meninger om..ha ha.

Ved ankomst Hankøsundet var det tid mat og drikke + noen aktiviteter som Quiz og loddsalg, når det gjelder drikke tror jeg det hadde startet noe tidligere. Med 15 kg reker og tilbehør samt kald drikke som hadde egen STOR kjølekontainer, til kaffe ble det servert hjemmelagde cupcakes fra Marianne`s kjøkken. (tror alle ble mette og utørste)

Quiz og loddsalg var en seanse for seg selv, men premier ble delt ut i øst og vest eller skal vi si styrebord og babord.

Vil takke dere alle for at dette ble en kjempe fin tur på bølgan blå, takk til Vigdis og Marianne som sto for serveringen + han der oppe som hadde lovet oss godvær. Vil også takke Skipper Martin Jørgensen og eier av fiskeskøyta «BJØRG» for at han loset oss trygt rundt i Onsøy sin vakre skjærgård. Han stilte dessuten opp på catwalk`n for å vise frem premiene, skulle ikke tro at han hadde gjort annet.

Dette tror jeg neste bør bli en fast aktivitet i Østfold😊

Med hilsen

Kjell Theodorsen, DR-Østfold

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Legg igjen en kommentar