Informasjon fra styret om referat fra DR-møte 2018

Referatet fra DRsamling 2018 har dessverre ikke kommet styret i hende før desember 2019. Årsaken er uviss men styret har gjentatte ganger etterlyst referatet. Styret vil selvsagt hensynta punktene både fra DR-møtene i 2018 og 2019.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

2 hendelser på “Informasjon fra styret om referat fra DR-møte 2018”

 1. Vigdis Synnøve Paulsen

  Jeg skal sjekke det. Jeg synes det er rart dere ikke har fått det. Jeg har vært helt sikker på at jeg hadde sendt det.
  Dere skal i hvert fall ha fått det nå. Mvh Vigdis

 2. Trond Risåsen

  Hei Marianne !
  Det er synd at styret ikke følger med i timen. Dr- Kontakt Sigbjørn Troos sendte referat fra DR- møte 2018 ut til deltagere fra møte pr. mail 23 januar 2019.
  Følgende i styret som stod på mail listen i styret og var mottakere av mailen er, Svein Inge Rønningen, Erik Akersveen, Sigbjørn Troos, Leif Harald Hesjevik og Åge Jensen.
  Referent som var Sidsel Hveberg har datert referatet 7/12- 18.
  På årets DR møte synes jeg det var rart at styret ikke har tatt tak i deres arbeidsoppgaver, men svarer at dere ikke har fått referatet. De i styret som her er nevnt var også tilstede på DR møte 2018. Enda mer merkelig er det at dere ikke spør etter referatet da det dere hadde mange arbeidsoppgaver som skulle legges frem på årets Dr møte.
  Det manglende DR-referat som du her beskriver ser jeg også at styret har diskutert på styremøte 22. august 2019, se referat fra 22/8- 19.
  Mvh. Trond

Legg igjen en kommentar