Hei fra Nordland Nord.

Hei alle sammen.

Ja, nå sitter vel alle og venter på vår, litt sol og tørr asfalt. I skrivende stund ser det ikke særlig lyst ut, men vi får smøre oss med mere av det som heter tålmodighet, og som det heter her nord….. “vi står han av”

Vi tok sjansen på et kaffemøte i disse coronatider, og når alle brukte masse sprit og var negative så ser det ut til at det har gått bra….

Det var trivelig å treffe en del av folket igjen. Vi la frem synspunkter på planer og aktiviteter for en ny sesong som vi pr nu ikke vet så mye om, men lysten til å gjøre ting sammen må jeg si er stor. Forslag om fellesturer ble lagt frem, og vi kom til at søndag vi være gunstig da det er muligheter for å legge opp til heldagstur, og dermed mulighet for å kunne “dekke” hele området vårt. Vi skal videre forsøke få til 2-3 helgeturer i løpet av sesongen, og skal se om dette lar seg samkjøre med Troms Sør som ligger nært opp til vårt distrikt.

Videre vil jeg berømme vår eminente IT-sjef, Jan B. og det han har fått til med nettsiden vår. Deltok på digitalt dr-samling for litt siden, og ble imponert over hvor effektivt samlingen ble arrangert til tross for vårt langstrakte land.

Da er det bare å krysse fingrer for at vi går mot et åpnere samfunn igjen og at Corona igjen kan nytes duggfrisk og kald, ikke være en ugreie vi går rundt og er engstelig for.

Dett var dett for denne gang, og så håper jeg at vi ses etter veiene om ikke så alt for lenge.

Kyrre Strand

Nordland Nord

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Én kommentar

Legg igjen en kommentar