GWCN Nordland Sør – høsttur til Rognan, fredag 23. til søndag 25. august.

Rognan er et tettsted med 2500 innbyggere, i Saltdal i Nordland. E6 passerer rett utenfor sentrumsområdet.

Rognandagene er et årlig arrangement med mange utstillinger, trebåtfestival, salgsboder, utekonsert på kvelden og masse liv og røre. Flere tusen samles i Rognan sentrum denne helga, og vi i Nordland Sør, har tatt høstturen vår hit, flere ganger.

Vi som bor lengst sør i distriktet vårt, som f.eks. oss i Brønnøysund, avspaserte litt fra jobb, og startet å kjøre tidlig på ettermiddagen. Etter hvert som vi kjørte nordover, møttes vi på avtalte steder, og kjørte i samlet flokk over Saltfjellet, og videre til Rognan.

Tre av syklene, da vi stoppet og spiste middag, underveis:

Vi leide oss hytter på campingplassen på Rognan, og satt ute og koste oss på fredagskvelden. En kjempeartig kveld, som det pleier å være når vi møtes.

Lørdagen våknet vi til et nydelig vær, og gikk inn til sentrum, på trebåtfestival og martna. Her er det litt for en hver smak, med martnas-boder, utstillinger og liv og røre.

Deilig å kose seg med en utepils eller et glass hvitvin i sola:

Søndag 25. august, og hjemreisedag, i regn. Men, vi var veldig glade for at det var sol og fint på lørdagen, da vi var på på trebåtfestival og martna. En liten kaffepause på Saltfjellet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Legg igjen en kommentar