Ferie og mc turer i Trøndelag

Ferie og MC turer.

For mange er det fellesferie og noen drar sør over og noen drar nord over, men vi i Trøndelag er jo mitt i landet så om du eller noen du kjenner er på vei gjennom Trøndelag så er det jo fint om vi kan treffes, ta en kaffe og bli bedre kjent.

Som ny DR i Sør Trøndelag vil jeg gjerne bli kjent med dere alle.  Så mange av dere er på veiene i juli og det ville vært utrulig trivelig å hilse på dere over en kaffe hvor vi får høre hvor dere skal og hvor dere kommer fra.
I Trøndelag har det vært avtalt lokale møter på onsdager på Sandmoen kro. Dette mener jeg vi kan fortsette med inntil videre, men for dere andre i Goldwing klubben så vil vi sette stor pris på om dere gir oss et hint om dere stopper i distriktet vårt. Kanskje vi får til å treffes? Det hadde vært hyggelig.

Planlagte turer
Flere jeg snakket med ønsker vite om turer litt i forkant slik at de kan planlegge. Derfor har jeg nå tatt dem på ordet og planlagt tur førstkommende søndag. Er du i vårt distrikt så er du hjertelig velkommen til å kjøre sammen med oss.

Søndag 11 juli  – tur til Stokkøya.  Totalt 315 km på ca 6 timer og 40 minutter. ( forbehold om fergeavganger)
Turen blir fra XY City syd kl 10.00
Vi kjører til Flakk og tar ferge til Rørvik. Fra Rørvik kjører vi direkte til Stokkøya. Dit tar det ca 2 timer og 30 minutter.
På Stokkøya spiser vi og koser oss før vi enten kjører videre mot Trondheim.
Alternativ rute når vi først er der vil være å kjøre rundt Linesøya som da tar en ekstra time og ca 4,5 mil
Neste stopp er da Brekstad og ferge over til Valset fergekai som da tar oss videre etter havkanten inn til Orkanger og så videre til Trondheim.

Med vennlig hilsen
Tom Jensen
Mobil 41165100

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Legg igjen en kommentar