VELKOMMEN TIL

Goldwing klubben

Fellesskap - Samhold - Trivsel

10 grunner til å bli medlem

1

VENNER PÅ TUR

I GoldwWingklubben er det ofte distriktene som legger opp til felles turer. En liten tur, eller en lang tur, det er ikke det som teller. Det fine med å være sammen er det fine samholdet, fellesskapet og trivselen vi har.

2

MC-TREFFET

Et treff kan være ganske så lokalt eller Internasjonalt. Å reise i en kortesje, komme fram og treffe venner over en kopp kaffe, grillen, og den gode samtalen, er noe av det som er høydepunktene i sesongen. Gjennom GoldWingklubben reiser vi på slike treff og opplever Felleskap – Samhold – Trivsel

3

BLADET & WEB

Klubbens elektronisk nettmagasin og nettsider er det viktigste i det daglige. WEB med shop, forum, kalender, videoer, nyheter fra eget distrikt og egne sider med tekst og bilder av drømmesykkelen.
Som et ekstratilbud kan du få Bladextra, for kun kr 300,-, som kommer 4 ganger i året og den dagen det kommer i posten er et hødepunkt.

4

HJELPEN ER IKKE LANGT UNNA

I GoldWingklubben har vi felles interesser, like sykler og felles mål. Dette gir oss mulighet til å få problemene løst ved å spørre hverandre om hjelp. Det er alltid noen som stiller opp og hjelper deg med et problem eller to.

MEDLEMSFORDELER - INNMELDING