Julebord GWCN Oppland

18.11.2023 ble medlemmene i GWCN Oppland invitert til julebord. Medlemmer i andre distrikter var hjertelig velkomne, men måtte da dekke en del av utgiften selv. Avdeling Oppland spanderte middag og en enhet drikke på sine medlemmer. Julebordet ble avholdt på Vertshuset v/E6 – Biri. Vi ble bare 12 personer til bords, derav 2 medlemmer fra Hedmark og et fra Østfold. Men du verden for en hyggelig kveld. Medlemmene med kort reisevei synes det var fint at årets julebord ble lagt så nære dem. Men alle var skjønt enige om at neste år må de reise et stykke for å komme seg på julebord. 

Tradisjon tro ble det solgt lodd og medlemmene er fantastiske på å støtte distriktet. Det ble solgt lodd for 2000,-. Det er helt rått 🙂

Vi ser frem imot en ny sesong og det ble pratet mye om det internasjonale treffet og hvordan alle kan hjelpe til. I tillegg gleder man seg til årsmøtetreff. Det ble snakket en del om hva Oppland kan gjøre neste sesong for å samle gjengen. Det ble snakket om både dagsturer og turer med overnatting. 

Takk for laget alle sammen så sees vi neste år.