GOLDWING NYTT

Midt i det historiske smørøyet

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Stiklestad har historisk sus over seg. Det er snart 1000 år siden hellige Olav falt i slaget der. Ulike versjoner av den historien spilles ut hver sommer.

Vi i GWCN er så heldige å ha en spesialavtale med alle Scandic-hotellene i Norge. Gjennom en partneravtale er du garantert minst 100 kroner i avslag på flexprisen. Scandic Stiklestad er ett av disse hotellene.

– Vi er glade i mc-folk, og har nå tilrettelagt et trygt og sikkert parkeringsområde for motorsykler, nær hovedinngangen. Plassen er godt synlig fra vår døgnbemannede resepsjon, forteller salg- og markedsansvarlig Ranja Arntzen til Goldwing Nytt.

Stiklestad-området er kompakt med historisk sus over hver meter

Hotellet er bygget som en integrert del av kulturhuset, og det er gåavstand til alle severdigheter knyttet til Stiklestad.

– Slutten av juli og begynnelsen av august er travle tider. Har du tenkt deg hit i forbindelse med Olsokdagene eller Spelet om heilage Olav, må du bestille rom tidlig. Vi har 57 rom, så det fylles raskt opp i denne perioden. Følg med på nettsiden til Stiklestad. Her kan du bestille billetter til arrangementene, eller rett og slett bare hente informasjon, påpeker Arntzen.

Bestiller du billetter til noen av forestillingene sommeren 2021 og de må avlyses, som følge av Covid-19, får man dette refundert. Du finner også hotellet på samme nettside.

Scandic Stiklestad ligger fire kilometer fra E6, og befinner seg i Verdal kommune. Tettstedet er også verdt et besøk med sine hyggelige nisjeforretninger. Dessuten kan det kanskje lønne seg å tippe lotto når man først er i vinnerkommunen.

Restauranten på Scandic Stiklestad byr på variert og smakfull mat

Om det ikke passer med overnatting, kan hotellet by på meget god mat i restauranten, som er åpen hele dagen.

– Turmulighetene i området er meget gode, og det finnes mange utfluktsmuligheter med Stiklestad som base. Jeg kan anbefale Den gyldne Omvei på Inderøya. Her finner du både kunst og lokal mat. I resepsjonen hos oss får du god veiledning i henhold til interessene dine, meddeler Ranja Arntzen.

Hotellet byr altså på både god mat, kulturopplevelser i nærheten og en natur som kan ta pusten fra hvem som helst.

Hotellet åpnet i 2007, og er blitt populært blant mc-folk.

Husk å vise medlemskortet på mobilen når du sjekker inn. Uten det blir det ingen rabatt.

Har du valgt å overnatte, byr hotellet også på kaffepåfyll når du drar av gårde.

Legg igjen en kommentar

Logg inn for GWCN medlemmer