Dårlig lyd høytaler bak

Fellesmappe for lydrelaterte saker

Nytt innlegg Bjørn Larsen » 17 Des 2006 20:34

Hei!

Er det noen som har tips/forslag til at det er dårlig lyd i høytalere bak? Dette gjelder en 1800, 2001 mod. Har prøvd med 2 forskjellige høytalere , men det er "spinkel" lyd i den ene og ikke lyd i den andre. Det er koblet etter skjemaet, så det skal stemme.

Øyvind, Gol
Bjørn Larsen
Nytt medlem
 
Innlegg: 6
Registrert: 14 Des 2006 09:48

Nytt innlegg wingmann » 19 Des 2006 03:18

Høres ut som en real koblingsfeil!
2006 GL1800 Audio/Navi & 2007 Escapade Elite
mail: [b]frank@nyheim.com [/b]Mobil: [b]99 35 91 02[/b]
wingmann
SuperVip
 
Innlegg: 1197
Registrert: 08 Mai 2005 14:43
Bosted: Hagan

Nytt innlegg sjåførlæreren » 20 Des 2006 23:25

Det er veldig viktig å unngå fase prob. ved kobling. Sørg for at "samme" ledning går til rett høyttaler... F.eks. : Svart m rød stripe ALTID +, ellers har det lett for å bli litt rar lyd. Sjekk begge høyttalere, at samme ledning går til rett "pol".
Go jul,dere :-)
GL 1200 SE-i -86 SOLGT
GL 1800 02 Yellow&Black "Coole Guule" med Svart Peak (Begge SOLGT)
GL 1800 01 Yellow&Black "Coole Guule med 3 hjule" og Guul Escapade 08 med LYS
Kone og datter
sjåførlæreren
Vip
 
Innlegg: 535
Registrert: 07 Sep 2006 09:44
Bosted: Solbergelva

Nytt innlegg Bjørn Larsen » 29 Des 2006 20:48

Hei!

Er det noen av dere som har sett på baksiden av spillerknappene/eller ved siden av disse?
Det kan være sandkorn,fuktighet? Har åpnet en sånn og det var ikke akkurat veldig betryggende sikring mot disse tingene.

Bjørn,93 mod 1500 A
Bjørn Larsen
Nytt medlem
 
Innlegg: 6
Registrert: 14 Des 2006 09:48


Gå til GW1800 Lyd - audio - hifi - radio



Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron