Sloss med GL1800 - og tapte!

Gode eller morsomme historier, farlige situasjoner eller irritasjonsmomenter?
Post dem her!

Nytt innlegg wingmann » 01 Jul 2009 12:05

Hei igjen alle sammen.
Tenkte jeg fikk fortelle dere en liten historie fra Norgestreffet. Er litt usikker på om jeg valgte riktig kategori nå, men Terje flytter vell tråden til riktig plass dersom dette er feil :cool:

Joda, det var på Norgestreffet på Evje i år, natt til lørdag. Jeg hadde lagt meg og fikk ikke dette med meg, men en av de andre i leiren fortalte meg at det hadde vært en og slåss litt med wingen min utpå natta. Han hadde akkurat kommet tilbake fra området der det var musikk. Han satte seg godt ned i leiren vår og nøt en god øl. En liten stund etterpå kom det sjanglende en kar inn i leiren vår, skulle nesten smyge seg forbi bordet og stolene, helt oppi en lavvo. Litt forbi bordet smyger han seg fortsatt langs kanten på lavvoen, og klarer selvsagt å snuble i den ene bardunen. Når han smøg seg, var det ikke i slow-motion, men i ganske bra fart. Joda, han snublet i bardunen, og går på snørra. Rett før han treffer bakken, klarte han å være bort wingen min. Problemet for han var at berøringspunktet mellom hode hans og wingen, var ikke mindre enn de forreste fothvilerene ved motoren. De er jo i solid aluminium, og han gikk ned for telling. Kompisen min ble bekymret og gikk etter en liten stund bort til mannen for å finne ut om han var i live. Spurte om han var det, der han fikk noen grynt som svar, og mannen røyste seg. Sjanglet videre bort fra leiren vår. Neste morgen traff kompisen min på han som snublet, og han hadde det ikke sårlig godt. Han hadde da fått en hevelse på størrelse med en halv "oste-grill-pølse fra Gilde"......

Tenk han skulle nok ha det godt på søndag når han skulle trø på seg hjelmen og reise hjem......

Ja, ja, det ble da en liten historie om dette da. Som sagt, han forsøkte å sloss med wingen min, men tapte i det wingen la inn en kjapp høyre med fot-hvileren :cool:
2006 GL1800 Audio/Navi & 2007 Escapade Elite
mail: [b]frank@nyheim.com [/b]Mobil: [b]99 35 91 02[/b]
wingmann
SuperVip
 
Innlegg: 1197
Registrert: 08 Mai 2005 14:43
Bosted: Hagan

Nytt innlegg Inter » 01 Jul 2009 12:22

Han lærte nok og ikke yppe med en Goldwing igjen *ler*


Bjørn
1992 GL 1500 SE 1995 Escapade Classic
Bjørn Hovda
Mail: goldwing@fjellro.net Mobil: +47 90699599
Inter
Medlem
 
Innlegg: 82
Registrert: 06 Mai 2005 12:34
Bosted: Lørenskog


Gå til OpplevelserHvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron