Sykkel DØD

Nytt innlegg tb_hansen » 07 Jun 2007 08:14

Sykkelen min er helt død, alle sikringene er hel. Ingen ting fungerer når man skru om tenning, batteri fullt sikring ved batteri OK, hovedsikringene ved tanken alle OK.

Kan noen hjelpe meg?

TB
tb_hansen
Nytt medlem
 
Innlegg: 5
Registrert: 07 Jun 2007 08:11

Nytt innlegg Svein Lerbrekk » 07 Jun 2007 10:59

Kommer tenningslysene på?
''Enhver klodrian kan beundre Hardanger, men kom til Jæderen, her har vi natur for viderekomne.'' - Alexander Kielland
1986 SE-i
2001 1800
2002 1800
Svein Lerbrekk
Medlem
 
Innlegg: 54
Registrert: 21 Aug 2006 22:50

Nytt innlegg tb_hansen » 07 Jun 2007 11:24

Nei, ingenting kommer. Alt er dødt

TB
tb_hansen
Nytt medlem
 
Innlegg: 5
Registrert: 07 Jun 2007 08:11

Nytt innlegg Inter » 07 Jun 2007 12:02

Kan være tenningslåsen din som er defekt eller har en dårlig kontakt.


Bjørn
1992 GL 1500 SE 1995 Escapade Classic
Bjørn Hovda
Mail: goldwing@fjellro.net Mobil: +47 90699599
Inter
Medlem
 
Innlegg: 82
Registrert: 06 Mai 2005 12:34
Bosted: Lørenskog

Nytt innlegg tb_hansen » 11 Jun 2007 11:49

Hei Bjørn

har skiftet tenningslås. Men tilstanden er akkurat den samme med unntak av en sikring ryker, den er merket
ACC/BOX. Det er sikringen som går frem til tenningslåsen. Og der stopper min forstand på elektriske ting.

Noen som kanskje kan hjelpe?

TB
tb_hansen
Nytt medlem
 
Innlegg: 5
Registrert: 07 Jun 2007 08:11

Nytt innlegg wingmann » 11 Jun 2007 13:19

tb_hansen skrev:Hei Bjørn

merket
ACC/BOX.
TB

Er ikke dette sikring til tilleggsutstyr?
Høres ut som om du har en jordingsfeil/kortslutning som gjør at sikringen ryker og sykkelen er "død"

Er det ettermontert noe utstyr på sykkelen? Forsøk evt å koble bort strømmen til dette og bytt sikring og prøv på nytt.

Kan jo også være kortslutning i tenningslåsen.
2006 GL1800 Audio/Navi & 2007 Escapade Elite
mail: [b]frank@nyheim.com [/b]Mobil: [b]99 35 91 02[/b]
wingmann
SuperVip
 
Innlegg: 1197
Registrert: 08 Mai 2005 14:43
Bosted: Hagan

Nytt innlegg tb_hansen » 15 Jun 2007 12:07

:) Hipp hurra :)

Nå virker sykkelen igjen ;)
Takker for god hjelp.

Men har litt problemer med å få den i fri av og til. Av og til 4 og 5 giret er tregt i gir. :P

TB
Sist endret av tb_hansen den 15 Jun 2007 12:09, endret 1 gang
tb_hansen
Nytt medlem
 
Innlegg: 5
Registrert: 07 Jun 2007 08:11

Nytt innlegg tb_hansen » 19 Jun 2007 11:53

Brudd i en grønn ledning m. svart stripe fra sikringsboken, frem til tenningslås :P. Bruddet liggger i en ledningsboken inn til tenningslås. Har ikke byttet noe forløpig, men fikk kontakt.

TB :(
tb_hansen
Nytt medlem
 
Innlegg: 5
Registrert: 07 Jun 2007 08:11

Nytt innlegg Kjell B » 20 Jun 2007 00:26

Det er 2 sikringer i releboksen og.Du har sikkert sjekket,vil bare nevne det.
Kjell B
Medlem
 
Innlegg: 43
Registrert: 13 Sep 2006 16:29


Gå til GW-1100 spørsmål og svar



Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron