Starter...

Nytt innlegg cad68 » 16 Mai 2009 11:03

Hei, jeg er den lykkelige(?) eier av en 83 GW. Etter å ha fikset ladeproblemer for kort tid siden, er det nå startproblemer som står for tur... Idet jeg skulle starte sykkelen, "dro" den rundt et kort øyeblikk før det kun kom "summelyd", som om det ikke var motstand. Har tatt ut starteren, og den går rundt når jeg setter spenning på...... kjedet glir fint inni dekselet, så da er spørsmålet; hva kan være galt? Leser at det er en clutsj som kjedet går rundt og at selve starteren kan yte mindre enn det som trengs? Tips mottas med takk, da det er nydelig kjørevær på Vestlandet :-)

Medl: 1422
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg The Duke » 16 Mai 2009 13:41

Hadde et liknende problem med min GL 1000, men den var slik bare når den var varm. Virket som om det var "flatt" batteri. Når den var kald merket jeg ingen ting. Når jeg åpnet starteren var den totalt utbrent i viklingene.
Aage "The Duke" Schoug
GL 1000 LTD 1976
GL 1500 SE 1995 Rosa "Dolly De Lux" + ERDE 122 Henger m. Tipp og Topp
The Duke
Medlem
 
Innlegg: 71
Registrert: 22 Okt 2008 06:23
Bosted: Tøcksfors, Sverige

Nytt innlegg cad68 » 19 Mai 2009 00:28

Takk for respons :-). Har sjekket litt rundt, og jeg må ha ut motoren :-( . drar på Vårmønstringen i Bergen på torsdag og samler motivasjon.......
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg serikaa » 19 Mai 2009 20:48

Heisann - du må nok ut med motoren men har du skrudd litt er det en helt grei jobb - du må skifte de tre rullan og husker e ikke helt feil er det tre fjærer som skiftes samtidig . Da jeg gjorde jobben på min 1100`re hang jeg opp forgasseren med innsugsmanifoilene i rammen , sparte mye arbeid med det. lykke til .
93 mod 1500SE
serikaa
Medlem
 
Innlegg: 93
Registrert: 04 Mai 2005 21:38
Bosted: 8900 Brønnøysund ( Nordland )

Nytt innlegg cad68 » 30 Mai 2009 17:46

Hei igjen, takker for innspill, har nå fått ut motoren (trodde ikke at omtrent HELE sykkelen måtte i molekyler for denne operasjonen) og lurer på om noen har tips til hvor jeg kan få tak i deler....rimelig og greit?
Sendte forespørsel til en mc-forhandler, men de måtte ha delenummer eller en skisse over delen.... Håper det er andre muligheter :-)

Ha en flott weekend!
Dr
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg serikaa » 30 Mai 2009 20:17

Sjekk med Lillerolf ( 90789588 )
93 mod 1500SE
serikaa
Medlem
 
Innlegg: 93
Registrert: 04 Mai 2005 21:38
Bosted: 8900 Brønnøysund ( Nordland )

Nytt innlegg cad68 » 31 Mai 2009 17:21

Supert, takk for at du har tatt deg tid å svare :-).......
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg cad68 » 01 Jul 2009 22:57

Hei igjen, det ble ikke mye kjøring nei, har hatt ute motoren, skiftet nevnte deler, men starter den? NEI! Starteren går rundt ("synger") og da jeg tok den ut igjen kunne jeg holde den igjen med tang. leverte den til en mekaniker som prøvde den i benk UTEN å klare å holde den igjen. Monterte den inn igjen, men bare samme "syngelyden", hører og kjenner at den går rundt.......tips?
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg cad68 » 02 Jul 2009 19:01

Ja har forsøkt fra bilen rett på starteren uten hell..... er litt rådvill nå kan man si.....
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg cad68 » 03 Jul 2009 20:04

hei igjen, takk for innspill :-) Vi har byttet ruller og fjærer, jeg kan kjenne at starteren går rundt, men er IKKE sikker på om den drar rundt kjedet inne i motoren.... Må vel teste starteren på et verksted for slikt.....
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56

Nytt innlegg cad68 » 12 Jul 2009 13:18

Hei, har nå funnet ut av starteren, den har en liten "tapp" som er fast i godset på kappen på starteren, og denne hadde knekt av sammen med en ørliten bit av kappen. Så da den fikk motstand dro den rundt alt inni starteren istedenfor å dra rundt kjedet. Ett lite borrehull og en zettskrue, så var det på veien igjen :-)

Takk for innspill!
cad68
Nytt medlem
 
Innlegg: 8
Registrert: 15 Mai 2009 23:56


Gå til GW-1100 spørsmål og svar



Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron